dijous, d’abril 20, 2006

Live in the Ciutat Comtal

Al nostre país, tot i que no ho sembli, passen coses bones. I pel que fa al món cultural, tot i que sigui encara més difícil de creure-ho, també. Tot i això aquestes coses passen desapercebudes per la quotidianitat de la gent que conforma la massa perquè, com deia aquell (o aquella), allò que no surt a la televisió no existeix.

Ahir, com molts altres dies, a Barcelona, com a moltes altres ciutats, es va tenir la possibilitat d’escoltar bona música en un marc de luxe. Ahir van tocar els Dr. Funkestein a Luz de Gas i jo hi vaig anar tot i haver-me de llevar molt d’hora l’endemà. De fet aquest matí m’he adormit i he arribat tard a la feina, però pagava la pena.

Però qui caram són aquests Dr. Funkenstein? Bàsicament és un grup de música format per catalans, tot i que també hi ha algun de forani, que es dediquen a interpretar el millor funky, acid jazz, soul i tot aquest tipus de música de flaires afros. Freak Power, Jamiroquai, Prince, Maceo Parker o Steve Wonder estan dins del seu repertori i cal dir que els executen de manera implacable i infal·lible. Si teniu oportunitat de poder gaudir la música d’aquesta gent en directe us recomano que no deixeu passar l’oportunitat. Són potents, fan espectacle, són enèrgics i connecten força amb el públic. Al final del concert sempre se’t queda una sensació de pau i bon rotllo directament proporcional a l’energia desfermada en el seu directe.

Per qui en vulgui saber més us faig saber que tenen un lloc web i que a més, si algú té la necessitat inconfessable i irreprimible de gaudir de la seva companyia els podreu veure avui mateix entre les 11 i les12 del vespre-nit a la sala “La Vaqueria” de la ciutat de Tarragona.