dijous, de gener 11, 2007

Èric i l'exèrcit del Fènix

Fa un parell d'anys ens assabentàvem que un nen de Lloret de Mar era denunciat i conduit a l'Audiència Nacional Española (Madrid - Espanya) acusat de terrorisme per l'única raó d'haver enviat uns mails des d'aquest web a favor de l'etiquetatge en català a els supermercats Dia i Mercadona. Aquest noi, l'Èric Bertran, i la seva família van passar un calvari de judicis, bullying, persecució, etc. que no ha estat prou conegut gràcies als mitjans de comunicació mesells del poder.

Després de tot això el mateix protagonista va escriure un llibre narrant la seva experiència surreal i que va ser un bestseller. Ara s'estan ultimant els darrers serrells de l'obra de teatre on, apart de sortir-hi ell de manera virtual, hi apareixen una sèrie de personatges que recreen tota la història. L'obra està produïda per Zitzània i hi col·labora la productora Arriska Films. Part del vestuari està cedit per Quòniam, per la qual cosa els qui aneu a veure l'obra les veurà en viu sobre l'escenari. Les samarretes triades són PC3 i EP.


L'estrena és dia 25 d'aquest mes a l'auditori de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) i després circularà per diversos teatres d'arreu del Principat.
Podeu trobar més informació al web de l'obra de teatre.

2 comentaris:

Esberiguer ha dit...

Podeu afegir-hi un enllaç al web de l'obra:

www.ericielfenix.cat

L'escrivà En Teobald ha dit...

Merci Xavier per la teva observació. De fet ho teníem pensat però se'ns ha passat.