dijous, de gener 19, 2006

Això és un Blòquiam. El primer que es coneix.

Ja fa uns anys que el Quòniam es va començar a gestar. Com recordeu, el punt de partida era el de fer arribar la llengua i la cultura catalana al carrer i arreu. I també, amb modèstia, la d'intentar crear alguna cosa semblant a referents culturals.

Ara en fa menys, d'anys, que el Quòniam va començar a caminar i va començar a dissenyar i vendre samarretes. En aquests pocs anys hi ha hagut temps de veure com sortien samarretes, es venien samarretes, apareixia un catàleg a la xarxa, sortien a la llum més samarretes, com apareixia un web rudimentari però, al cap i a la fi, un web, apareixia la primera enganxina, apareixia un web més treballat, es feia un concurs, sortien notícies als mitjans sobre el Quòniam... fins arribar aquí.

El Quòniam i la gent que l'alimenta ha decidit obrir aquest bloc per diverses raons, totes elles molt lloables. La bàsica és la de fer més gran la comunitat Quòniam i que tothom que vulgui alimenti la bèstia, aportant-hi el què pugui o el què vulgui. Es vol que sigui un mitjà d'interacció sincer i murri entre el Quòniam i la resta de la humanitat, que és realment qui l'ajuda a seguir endavant. N'hi ha d'altres, de raons i funcions que tindrà aquest, ja anomenat Blòquiam, però ja l'anireu descobrint de mica en mica.

Com no ens volem fer gaire pesats en aquest primer misstage que inaugura el Blòquiam, aquí ho deixem. Tots els comentaris, aportacions, idees, coses, són benvinguts. La raó i la Convenció de Ginebra només demana que siguin intel·ligents i cíviques.

Endavant les atxes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola gent de quòniam. Ja era hora que la gent que us coneixem us poguéssim escriure i dir el que pensem així en públic. Espero que tingui molt d'èxit aquest webblog. M'agrada el títol.

Fins aviat!! Visca el POP!!