dilluns, de maig 15, 2006

L'hivern se'n va i les samarretes Quòniam arriben.

Es nota que l’estiu ja arriba. A la mínima que comença a pujar la temperatura i el sol comença a escalfar, qui més qui menys comença (comencem) a actuar com autòmats. Ens comencem a treure la roba (de vegades massa aviat) i recuperem les samarretes, els pantalons curts i el calçat lleuger i fresc. No cal que us digui que és quan la gent ens n’adonem de la necessitat de jubilar alguna samarreta que tenim descolorida, trencada i esfilagarsada i comprar-ne alguna altra. I és quan, cada cop més gent, pensa en Quòniam per aconseguir una samarreta diferent a les demés.

Mentre esperem a veure quina serà la samarreta Quòniam d’aquest estiu, que aviat sortirà a la venda, cada cop hi ha més comandes dels ja clàssiques samarretes fonètiques dels Països Catalans. Tot i això, aquest més d’abril passat ha estat la samarreta EP! la més venuda del mes, seguida de prop per les de Països Catalans i Pop. Segons la central de comandes de Quòniam, les samarretes de la Rumba ha tornat a ser una de les més sol·licitades tot i que estan gairebé exhaurides. Això està fent pensar a la gent de Quòniam en una possible reedició tot i que no se sap quan ni tampoc el nombre d’unitats d’aquesta possible nova reedició.

Doncs res, us animo a vestir aquesta temporada de calor amb les samarretes del Quòniam i passejar-les arreu. I per cert, no oblideu que podeu enviar les vostres fotografies per penjar-les en la galeria de Quòniam Arreu.