diumenge, de febrer 19, 2006

Christmas is coming...


Cada dia rebem comunicacions interessants de gent que no coneixem o d’amics de Quòniam que ens fan saber coses. Aquest és el cas d’en Greg Wilcox, un nordamericà que estima la cultura catalana i que s’ha dedicat a fer un curtmetratge amb el Nadal cátala com a leitmotiv. Val a dir, tot visitant el seu web, que aquest noi encaixaria perfectament amb el moviment ridiculista català.

El fet és que ha fet un curtmetratge que tracta sobre algunes de les tradicions nadalenques més conegudes i populars del nostre país. Aquest audiovisual té com a títol "Homage to a Catalonian Christmas".
A més, aquest curt es podrà veure al 30è Cleverland International Film Festival que se celebra aquest mes de març. Es veu que, a més, optava a ser seleccionat per a participar en el principal Cinequest Film Festival de San Jose, California, i, tot i no ser seleccionat, sí que ho va ser per a la seva competició on-line. Si aconsegueix suficients vots per guanyar aquesta competició, serà promocionat a l'estàndard Cinequest Film Festival, i allà es veurà davant els espectadors del Festival.Ens demana que visitem el seu web per poder visionar aquest vídeo i, si ens agrada, poder-lo votar. Si surt seleccionat podrà ser difós a molta gent dels Estats Units que desconeixen la nostra existència.

Només cal que seguiu les instruccions que trobareu en el seu web per poder descarregar el vídeo. Si teniu alguna dificultat només cal que us poseu en contacte amb ell.

Ja direu què us sembla.

Greg Wilcox, Des Moines, Iowa, USA
yahoo instant message id: wilcoxgregorya
email:
wilcoxgregorya@yahoo.com
www.catalonian-christmas.com