dimarts, de juny 13, 2006

Històries de Barcelona

Tots els lectors d'aquest bloc coneixeran de que els parlo quan dic la paraula Barcelona. Alguns l'odiaran, d'altres l'estimaran, d'altres potser hi viuen mentre que d'altres hi ha estat un o dos cops. Tots, però, tenim una imatge feta de la ciutat de Barcelona, la nostra imatge de Barcelona; la nostra Barcelona.


Aquesta ciutat que fa de capital de Catalunya té un encant especial, per a molts. Com tota gran ciutat, Barcelona amaga coses maques i lletges, racons especials i carrers bruts plens de deixalles i fum, gent encantadora i mala gent, paisatges meravellosos i d'altres fastigosos i plens de lletjor. I també, com totes les ciutat i pobles del món, Barcelona amaga històries.

A internet podeu trobar B de Barna, Històries de Barcelona, un bloc comunitari i obert a tothom on, precisament, del que es tracta és d'explicar alguna història que hagi passat a Barcelona. És un bloc interessant i original perquè promou als seus lectors a aportar-hi el seu gra de sorra publicant-hi una història, real o no, que succeeixi a la ciutat i la qual reflecteixi una manera personal i intransferible de mirar-la.

Us he d'informar que un integrant de Quòniam ha penjat un petit escrit sobre el naixement dels samarretaires. Sereu capaços de trobar-lo?