dijous, de juliol 20, 2006

Benviguts i benvingudes al Catalan Connection


A partir d’aquest proper mes d’agost els amics de Quòniam veureu com en poc temps Quònaim anirà traient, progressivament, a la venda les noves samarretes d’aquesta temporada. Ja us havia parlat, en un post anterior, de dues samarretes noves. Una d’elles segueix la línia de samarretes fonètiques dedicades a les nacions sense estat encetada per la samarreta d’Occitània i més endavant per la dels Països Catalans. En aquest cas serà el torn d’Euskal Herria. Per l’altra banda, la segona samarreta estarà dedicada, si recordeu, a tota la gent que va créixer amb la sèrie del Dr. Slump.

Però ara ja us puc parlar de la darrera novetat d’enguany. Es tracta de la samarreta Catalan Connection, la qual va dirigida a tots els públics en general i, per primer cop, al públic estranger. Els dissenyadors de Quòniam han aprofitat algunes imatges estereotipades (de Barcelona i Catalunya) per construir una samarreta una mica murri, molt "setantera" i plena de flaire de paròdia. Vaja, una samarreta que podreu lluir tan a la platja mentre practiqueu vela, com a la gran ciutat mentre preneu un cafè, com a la muntanya mentre feu una excursió o com al poble mentre esteu en una festa major. A més, aquesta samarreta la podreu trobar en color marró-cafè per als més moderns i en blanc per als més estiuencs.



Aquest més ja la podreu comprar via internet i en alguns dels punts de venda que tenim actualment. Es calcula que per al setembre totes aquestes novetats ja estaran a la venda.

Bon estiu i samarreta nova!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'encanta la nova samarreta. Ja estic frisant de poder-me-la comprar. Felicitats pel disseny.