divendres, de juliol 21, 2006

Era Hésta des Pirinèus


Aquesta tarda, uns quants membres de Quòniam es desplacen fins a Salardú (Naut Aran – Val d’Aran - Occitània) per fer parada durant tot el cap de setmana en el marc de la Sisena edició de Pyrene, la Festa dels Pirineus. Aquesta és una cita gairebé imprescindible en l’agenda de Quòniam en que ja fa farà tres edicions que hi és present.

La Festa dels Pirineus és una trobada entre festival musical organitzada per la revista basca El mundo de los Pirineos, fira d’artesania, productes de la terra i altres i convenció de professionals de la muntanya. En aquest festival podreu anar de concert, que enguany podreu gaudir de Lax’n’Busto, Goulamas’k o Skalariak, entre d’altres. Podreu passejar per la fira on hi podreu remenar i comprar artesania, productes gastronòmics de la terra o menjar algunes de les millors menges dels Països Catalans i d’Occitània.

Cal dir que aquesta edició és especial perquè és la primera vegada que aquesta festa se celebra a Occitània. S’aprofitarà la benentesa per a la celebrar-hi les jornades catalano-occitanes i per promoure la cultura occitana, una part important de la cultura pirinenca.

Com és habitual, Quòniam hi anirà amb tot el carregament de samarretes que són disponibles en el web, tot i que encara no s’hi podran trobar les noves d’aquesta temporada.

Que comenci era Hèsta!!