dijous, de juliol 27, 2006

La terra dels gegants

Bé, gent... la cosa s’apropa... les vacances, em refereixo. Això vol dir que a partir d’aquest divendres, demà mateix, faré un meset de vacances que ja me les mereixo. Amb la gent de Quòniam, que és una gent molt maca (us ho ben prometo) em decidit que aquest mes d’agost us escriuré un parell d’articles de llocs que he visitat aquest estiu. Enguany no crec que surti del país, dels països, i per tant us oferiré dues cròniques de dues rutes per algun indret de les nostres contrades, però que us poden interessar força.



Però això serà a partir de demà. Avui us vull regalar un altre web que de ben segur us encantarà. No m’estendré gaire, que alguns ja m’heu fet notar que escric unes parrafades que costen de llegir, i per tant aniré al gra. El web en qüestió es diu FOREST FOREVER. Si sou uns amants dels viatges i dels boscos en particular, aquest web us fascinarà. Cal entrar-hi amb cascos en els oïdes. Quan hi entreu només caldrà que seguiu les instruccions. Si ho feu podreu conèixer alguns del més meravellosos boscos que encara ens queden a la terra i que cal preservar com sigui. Ambientat amb una molt bona selecció de temes musicals que recorden al Chill out més simple i sofisticat alhora, el recorregut pels boscos té una part simplement fotogràfica i, per una altra banda, una sèrie de plafons informatius molt clarificadors i ben fets que ens ajuden a conèixer millor aquell indret concret i tot el que hi fa referència.

De veritat que és una altra perla pels sentits i l’intel·lecte. Capbusseu-vos-hi un cop i segur que repetireu.

2 comentaris:

tobuushi ha dit...

Meravella de web! per cert japonesa.
Jo visc a una hora de camí de tren del parc nacional e Hakone-Yumoto, del que en forma part el Mont Fuji.

L'escrivà En Teobald ha dit...

Ho sé, ho sé... la majoria de fotògrafs són japonesos... de veritat és que saben fer molt bé les coses... i amb un gust esquisit.