dimecres, de setembre 06, 2006

Santornemi

Benvolguts. Com ja veieu estem tornant de vacances. Aquest proper dilluns ja estarem a tot gas amb noves propostes i coses per compartir amb tots vosaltres.

Durant aquestes setmanes i mesos anireu descobrint les novetats referent al món de Quòniam i el seu bloc, el Blòquiam.

Com a primícia us puc ja avançar que després de moltes hores d'intenses negociacions en despatxos, passadissos, bars i after hours, a la fi les samarretes de Quòniam surtiran de manera evident per televisió. El programa en qüestió on apareixeran les samarretes s'anomena "La cuina de l'Isma", un programa diferent de cuina que s'emet al primer canal de TVC i que el presenta un xicot enrotllat i que domina bastant la cosa dels fogons i la manipul·lació d'aliments. El primer dia que podreu veure una samarreta Quòniam en aquest programa serà el dia 14 de setembre. Us convidem doncs a fer-hi un cop d'ull i seguir l'exemple de l'Isma: cuineu, sigui vestint samarretes de Quòniam o despullats, que tot i resultar més frequet pot ser més arriscat.

Apart d'això, ja sabeu que aquest proper dilluns dia 11 de setembre, dia nacional de Catalunya, Quòniam tindrà una parada muntada dins la Fira d'Entitats dels Països Catalans just a sota de l'Arc de Triomf, al Passeig Lluís Companys de la ciutat de Barcelona.

No dubteu de visitar-nos.

Benvinguts i bona entrada de curs.