divendres, de desembre 15, 2006

NATURA... i aventura

Per els i les amants de campar per la muntanya a l'estil boc muntanyenc en zel o porc senglar afamat ha aparegut una nova revista que ben segur us podrà interessar. És una publicació mig amateur però amb més qualitat que moltes altres coses que són professionals i es fan per diners. Això és perquè es fa amb amor i honestedat, és evident. Bé, doncs aquesta publicació que rep el nom de Natura i Aventura s'edita un cop al mes tant en paper com en suport digital i és de distribució gratuïta. En el seu interior hi podreu trobar una revista força completa pel que fa a les temàtiques que es toquen i prou correcte pel que fa a l'estètica i la maquetació. Apart de la informació rigorosa, però entenedora, que s'hi dóna la revista ofereix una fàcil lectura plena d'esquemes, mapes, fotos i il·lustracions.

Es distribueix per biblioteques, botigues especialitzades, etc. però si no la trobeu, o bé us hi podeu subscriure pel mòdic preu de 20 € l'any per a 11 números o bé podeu entrar al seu lloc web on hi trobareu tota la informació en pdf i fins i tot descàrregues de GPS i mapes.

Natura i Aventura és una revista gratuïta i que tot just comença a caminar però neix ja amb l'objectiu de poder omplir un cert buit existent en l'àmbit de les publicacions de muntanya i natura (un buit incomprensible tenint en compte la tirada a la muntanya que tenim catalans i catalanes) i esdevenir un referent en aquesta temàtica.

Des del Blòquiam li desitgem molts èxits i llarga vida.