divendres, de desembre 15, 2006

Una petjada Quòniam a Londres

Un dels dissenyadors del Quòniam, en Marc, ja fa temps que volta pel món cercant muses que l'inspirin i coneixent tendències artístiques. Hom podria dir que, fins fa poc, era el nostre home a Londres que ha estat investigant les noves tendències dins el món samarretaire i del disseny en general. Ara creiem que ha estat a Irlanda i algú ens ha assegurat que ha tornat al nostre país momentàniament. Doncs bé, la notícia és que fa uns mesos en Marc ha estat cridat a pintar dues habitacions d'un hotel de la capital anglesa després haver estat seleccionat per al projecte Hostel Project Art.

L'hotel en qüestió és el cèntric Hotel Piccadilly Backpackers, el qual va endegar aquest interessant projecte fent una crida a artistes d'arreu per a que pintessin les seves habitacions, cadascuna d'una manera diferent. La llibertat va ser total, segons ens ha comentat el nostre dissenyador, i això és una mostra més de fins a quin punt els responsables de l'hotel han apostat per la idea. Aquest original projecte, pel que sembla, té la voluntat d’oferir un espai d’expressió per a artistes i oferir un espai diferent, únic i original als hostes de l’hotel. A més, us podem assegurar que en aquest hotel no hi ha cap habitació igual, la qual cosa fomenta a tornar-hi i descobrir-ne una altra.

En Marc ha estat el responsable de pintar les habitacions 304 i 308 de la tercera planta. L’obra de la primera habitació (7 per 3 metres) porta per títol Let the Sunshine In que està dedicada al musical Hair i que va ser pintada en només una nit, vint-i-quatre hores abans de la inauguració de la tercera planta. La segona obra, la de l’habitació 308 porta el títol de Viatge a Ítaca i està inspirada en la cançó de Lluís Llach.

A més, i com a detall especial, en una de les dues habitacions s'hi pot trobar una frase que ja ha fet cèlebre la gent de Quòniam: EP! kom’anem. Si us passeu per Londres potser acabeu dormint en alguna d’aquestes dues habitacions. Si és així, feu-vos una foto i envieu-nos-la.