dimecres, de maig 03, 2006

Quòniam fa parada a Vila-seca aquest cap de setmana

Aquest proper cap de setmana (sis i set de maig) se celebra La Fira de Música al Carrer de Vila-seca la qual arriba ja a la seva setena edició. L’objectiu d’aquesta fira és la d’aplegar grups i programadors d’arreu dels Països Catalans per tal d’optimitzar i agilitzar els circuits de concerts del nostre país. La Fira de Vila-seca també té com a objectiu ajudar a crear i consolidar noves xarxes de comunicació i de relació entre programadors, artistes i empreses de management. Això implica la creació de vincles entre professionals i artistes de qualsevol racó dels Països Catalans mancats de vies d’interrelació i col·laboració.

Dins el marc de La Fira de Música al carrer hi haurà un espai habilitat especialment per a tendals d’artesans i altres artistes plàstics que oferiran la possibilitat d’adquirir els seus productes. Enguany Quòniam Samarretaires ha estat convidat a aquesta fira d’artesans i hi serà amb un tendal propi el dissabte. Podreu trobar la parada de Quòniam al Bulevard de la Fira al centre mateix del poble, dins el patí de les escoles de Vila-seca.

Per cert, aquest mateix dissabte el grup Rauxa tocarà a la fira, amb els quals Quòniam ha col·laborat en la producció de les seves noves samarretes. (Aviat podreu llegir una notícia sobre aquesta iniciativa).

Tota la informació referent a La Fira de Música al Carrer de Vila-seca lapodreu consultar al seu web. Us hi esperem!!