dijous, de juny 22, 2006

Novetats samarretaires d'estiu

Aquesta temporada l’encetem amb unes quantes novetats samarretaires. Dues d’aquestes novetats són una altra samarreta fonètica, en aquest cas dedicada a una altra nació sense estat, Euskal Herria, i l’altra és un homenatge a tota aquella generació que va créixer gaudint de sèries manga com Dr Slump i Bola de Drac. És cert que aquest tema no té una relació directa amb la cultura catalana però també és ben cert que molts joves d’entre 25 i 35 anys hem estat marcats per una petita part de la cultura japonesa actual.

En breu es posaran a la venda tot i que ja ara s’accepten comandes de tots aquells que en vulgueu reservar una per lluir-la aquesta temporada.

Bon estiu!!

3 comentaris:

tobuushi ha dit...

Molt bo, però, en realitat diuen "karasu, karasu", que vol dir corb, al meu poble Hadano n'hi ha un munt.
De corbs no de babaus, bé, de babaus també.
Vull dir que són els corbs qui diuen "karasu", i no els babaus, però els babaus potser diuen "karasu" quan veuen un corb, a quedat clar?
Tot plegat per dir que: molt xula la samarreta dels babaus, vull dir dels corbs.

Anònim ha dit...

Merci pels comentaris. De fet hem dubtat de posar corb, corb o babau babau... Però, al final, ens hem decidit pel babau. Crec que molta gent de la nostra generació té la sèrie del Dr. Slump a dalt de tot de l'imaginari de la puvertat i la primera joventut. Esperem que agradi a tothom. Una abraçada, la vaca que vola...

Anònim ha dit...

cupi, cupi, cupi